Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
10.06.2021
Tip na výlet s dětmi v Krušných horách!
Přemýšlíte a hledáte rodinný výlet? Tak pro vás máme jeden tip přímo v Krušných horách. Jedná se o Ježíškovu cestu  v Božím daru, která je plná dobro... číst celé
05.05.2021
Dveře na Šumavu opět otevřeny!
Tak už se nám konečně letos otevřely dveře na naší krásné Šumavě, na Pancíři. Na vrcholu Pancíře se nacházejí dveře, které když otevřeme, rozprostř... číst celé
19.03.2021
Jarní novinky jsou zde!
Chystáte se na trek? Nezapomeňte na kvalitní hole. Výběr podle ceny Vám sice ulehčí peněženku, ale co Vaše ramena až s holemi půjdete celý den. Vybíre... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Technologie trekových holí Black Diamond
Jaké technologie využívá Black Diamond při výrobě trekových holí? Zvolte tu správnou cestu pro Vás a nic Vás nezastaví. číst celé
Jaká by měla být délka Vašich trekových holí?
Zvolte správnou délku Vašich holí a dostaňte se na vrchol snadno a rychle! číst celé
10.05.2021 Zdravá strava
Asijská pochoutka - YUZU
Yuzu - novinka na českém trhu dovezená z daleké Asie. Antioxidační chutný nápoj plný vitamínu C. Poznejte chuť východu, zamilujete si ho! číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Chcete využít aktuální slevy? Dozvědět se o novinkách? Odebírejte s námi. Můžete se kdykoli odhlásit. 

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Technologie trekových holí Black Diamond
Technologie trekových holí Black Diamond
Jaké technologie využívá Black Diamond při výrobě trekových holí? Zvolte tu správnou cestu pro Vás a nic Vás nezastaví. číst celé
Jaká by měla být délka Vašich trekových holí?
Jaká by měla být délka Vašich trekových holí?
Zvolte správnou délku Vašich holí a dostaňte se na vrchol snadno a rychle! číst celé
Asijská pochoutka - YUZU
Asijská pochoutka - YUZU
Yuzu - novinka na českém trhu dovezená z daleké Asie. Antioxidační chutný nápoj plný vitamínu C. Poznejte chuť východu, zamilujete si ho! číst celé
Čelovky Black Diamond
Čelovky Black Diamond
Vhodné vybavení je klíčové pro radost z krátkého výletu, několikadenního treku, nebo kempování pod stanem. S výběrem kvalitních čelovek značky Black D... číst celé

                     

Osobní odběr

Koterovská 164

Plzeň, 326 00

Otevírací doba pro osobní odběr: dle předchozí domluvy

Proč nakupovat u nás?
  • Velmi rychlé dodání zboží
  • Vstřícná a rychlá zákaznická komunikace
  • Dárek ke každé objednávce
  • Vysoká kvalita zboží
  • Věrnostní systém pro registrované zákazníky
2020/08/01
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz