Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000 Kč a máte dopravu ZDARMA
Tipy a novinky
12.05.2022
Lezecká helma Black Diamond Vision Helmet - Mips
Co to je technologie Mips? Je vyvinutá k ochraně naší hlavy. Jde tedy o pružně uchycenou skořepinu uvnitř helmy, která tlumí rotační náraz při pádu n... číst celé
07.04.2022
Outdoor nádobí Sea to summit
Vyrážíte na cesty a berete si s sebou outdorové a kempingové nádobí? Tato tabulka Vám pomůže se rozhodnout, co bude pro Vás to pravé ořechové. Znáte ... číst celé
02.03.2022
Novinky v lezecké kategorii
Konečně doplňujeme sklady a lezecká sezóna může začít. Vybírejte v kategoriích karabin, expresek. Nebo potřebujete novou lezeckou helmu a sedák?... číst celé
Zobrazit ostatní
Blog
Outdoor nádobí Sea to summit Outdoor nádobí Sea to summit
Chystáte se do přírody na trek, nebo stanovat do kempu a vybíráte outdoorové a kempingové nádobí? Mrkněte, co jsme pro Vás připravili... číst celé
Königssee
04.04.2022 Tipy na výlet
Königssee
Jednodenní výlet za hranice České republiky plný krásných zážitků. číst celé
Okružní výlet po hřebeni Jeseníků
17.02.2022 Tipy na výlet
Okružní výlet po hřebeni Jeseníků
Výlet s krásnými výhledy na Jesenickou krajinu. Užijte si přechod hor v každém ročním období. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Chcete využít aktuální slevy? Dozvědět se o novinkách? Odebírejte s námi. Můžete se kdykoli odhlásit. 

Potkáme se na Facebooku?
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas Tereza Janákové (Spopo.cz), se sídlem U Světovaru 216/11, IČ 09126970, zapsaná v živnostenském rejstříku Magistrátu města Plzeň, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Outdoor nádobí Sea to summit
Outdoor nádobí Sea to summit
Chystáte se do přírody na trek, nebo stanovat do kempu a vybíráte outdoorové a kempingové nádobí? Mrkněte, co jsme pro Vás připravili... číst celé
Königssee
Königssee
Jednodenní výlet za hranice České republiky plný krásných zážitků. číst celé
Okružní výlet po hřebeni Jeseníků
Okružní výlet po hřebeni Jeseníků
Výlet s krásnými výhledy na Jesenickou krajinu. Užijte si přechod hor v každém ročním období. číst celé
Výlet na Ještěd pěšky, lanovkou, nebo autem
Výlet na Ještěd pěšky, lanovkou, nebo autem
Nádherný výhled na Libereckou krajinu z Ještědu. Užijte si třeba rodinný výlet při výstupu na tuto českou ikonu. číst celé

                     

Osobní odběr

Koterovská 164

Plzeň, 326 00

Otevírací doba pro osobní odběr: dle předchozí domluvy

Proč u nás nakupovat?
  • Rychlé dodání zboží
  • Vstřícná zákaznická komunikace
  • Věrnostní systém pro registrované zákazníky
  • Doprava nad 2000 Kč zdarma

Kontakty
Logo
Po - Pá: 8:00 - 17:00 hod
© Copyright 2020 - 2022
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz