Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
28.01.2021
Jak se dá v zimě ušetřit?
1) Využijete zimních slev Leden a únor patří na našem e-shopu slevám na vybrané produkty. Dostatečně dlouhé akční období nahrává ke klidnému výběr... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
04.02.2021 Zdravá strava
Já a mých 30 kg nadváhy
Věčný boj s nadváhou, žádný pohyb. To je příběh Moniky, která to dokázala změnit. Napište nám, jaký je váš příběh. číst celé
21.01.2021 Zdravá strava
Energetický nápoj Nocco BCAA
Rádi cvičíte a potřebujete doplnit energii, vitamíny, nebo potřebné látky, aby tělo dobře fungovalo? Energetické nápoje Nocco jsou tím pravým pro vás.... číst celé
20.01.2021 Cestování
Výběr spacáku Sea to summit
Správný spacák určitě zlepší zážitek z výletu. Proto nepodceňte jeho výběr a nechte se inspirovat značkovými spacáky Sea to summit. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Chcete využít aktuální slevy? Dozvědět se o novinkách? Odebírejte s námi. Můžete se kdykoli odhlásit. 

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Já a mých 30 kg nadváhy
Já a mých 30 kg nadváhy
Věčný boj s nadváhou, žádný pohyb. To je příběh Moniky, která to dokázala změnit. Napište nám, jaký je váš příběh. číst celé
Energetický nápoj Nocco BCAA
Energetický nápoj Nocco BCAA
Rádi cvičíte a potřebujete doplnit energii, vitamíny, nebo potřebné látky, aby tělo dobře fungovalo? Energetické nápoje Nocco jsou tím pravým pro vás.... číst celé
Výběr spacáku Sea to summit
20.01.2021 Cestování
Výběr spacáku Sea to summit
Správný spacák určitě zlepší zážitek z výletu. Proto nepodceňte jeho výběr a nechte se inspirovat značkovými spacáky Sea to summit. číst celé
Zugspitze 2962 m.n.m.
08.01.2021 Horolezectví
Zugspitze 2962 m.n.m.
Existují místa, která jsou plná dobrodružství, zážitků a rovněž i napínavých životních příběhů. O tom by mohla nejvyšší kráska Zugspitze vyprávět. číst celé

                     

Osobní odběr

Koterovská 164

Plzeň, 326 00

Otvírací doba: dle domlouvy

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz