Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500 Kč a máte dopravu ZDARMA
Tipy a novinky
17.01.2022
Zima v plném proudu - chce to rukavice!
Je Vám teplo na ruce? Jaké tipy rukavic preferujete? Klasické, palčáky, nebo s volným ukazováčkem? Na zimní rukavice Black Diamond se můžete klidně sp... číst celé
15.12.2021
Jistota na náledí - jedině nesmeky
Ideální zimní pomůckou na hory, na kluzké chodníky do města, prostě kamkoliv - to jsou Nesmeky. Nabízíme dva druhy: Nesmeky plus a turistické nesmeky... číst celé
09.12.2021
Vitamin Well Care 1+1
Využijte aktuální nabídku vitamínové vody Vitamin Well varianty Care 1+1 zdarma.  Akce se vztahuje jak na balení, tak na kusy. Objednejte si libovoln... číst celé
Zobrazit ostatní
Blog
Digitální ochrana bezkontaktních karet RFID
Chráníte svoje osobní údaje na Vašich bezkontaktních bankovních, kreditních a městských kartách? Na cestě vlakem či tramvají? Sea to summit nabízí ele... číst celé
Jaké jídlo na cesty?
Rozhodujete zda si budete na cestách vařit, nebo sáhnete po něčem hotovém? Český výrobce hotových jídel Adventure menu se opravdu vytáhl. Čtěte více..... číst celé
01.12.2021 Cestování
Pravčická brána – největší přirozená skalní brána Evropy v ČR
České Švýcarsko v zimě i v létě. Nebudete litovat a hlavně se budete chtít vracet. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Chcete využít aktuální slevy? Dozvědět se o novinkách? Odebírejte s námi. Můžete se kdykoli odhlásit. 

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
    • …………..
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Digitální ochrana bezkontaktních karet RFID
Digitální ochrana bezkontaktních karet RFID
Chráníte svoje osobní údaje na Vašich bezkontaktních bankovních, kreditních a městských kartách? Na cestě vlakem či tramvají? Sea to summit nabízí ele... číst celé
Jaké jídlo na cesty?
Jaké jídlo na cesty?
Rozhodujete zda si budete na cestách vařit, nebo sáhnete po něčem hotovém? Český výrobce hotových jídel Adventure menu se opravdu vytáhl. Čtěte více..... číst celé
Pravčická brána – největší přirozená skalní brána Evropy v ČR
01.12.2021 Cestování
Pravčická brána – největší přirozená skalní brána Evropy v ČR
České Švýcarsko v zimě i v létě. Nebudete litovat a hlavně se budete chtít vracet. číst celé
Ambrožova vyhlídka
07.10.2021 Cestování
Ambrožova vyhlídka
Vyhlídka v Krkonoších na počest českého cestovatele a spisovatele Jindřicha Ambrože. číst celé

                     

Osobní odběr

Koterovská 164

Plzeň, 326 00

Otevírací doba pro osobní odběr: dle předchozí domluvy

Proč u nás nakupovat?
  • Rychlé dodání zboží
  • Vstřícná zákaznická komunikace
  • Věrnostní systém pro registrované zákazníky
  • Doprava nad 1 500 Kč zdarma

Kontakty
Logo
Monika Přibáňová
Po - Pá: 8:00 - 17:00 hod
© Copyright 2020 - 2022
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz