Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000 Kč a máte dopravu ZDARMA
Tipy a novinky
12.05.2022
Lezecká helma Black Diamond Vision Helmet - Mips
Co to je technologie Mips? Je vyvinutá k ochraně naší hlavy. Jde tedy o pružně uchycenou skořepinu uvnitř helmy, která tlumí rotační náraz při pádu n... číst celé
07.04.2022
Outdoor nádobí Sea to summit
Vyrážíte na cesty a berete si s sebou outdorové a kempingové nádobí? Tato tabulka Vám pomůže se rozhodnout, co bude pro Vás to pravé ořechové. Znáte ... číst celé
02.03.2022
Novinky v lezecké kategorii
Konečně doplňujeme sklady a lezecká sezóna může začít. Vybírejte v kategoriích karabin, expresek. Nebo potřebujete novou lezeckou helmu a sedák?... číst celé
Zobrazit ostatní
Blog
Outdoor nádobí Sea to summit Outdoor nádobí Sea to summit
Chystáte se do přírody na trek, nebo stanovat do kempu a vybíráte outdoorové a kempingové nádobí? Mrkněte, co jsme pro Vás připravili... číst celé
Königssee
04.04.2022 Tipy na výlet
Königssee
Jednodenní výlet za hranice České republiky plný krásných zážitků. číst celé
Okružní výlet po hřebeni Jeseníků
17.02.2022 Tipy na výlet
Okružní výlet po hřebeni Jeseníků
Výlet s krásnými výhledy na Jesenickou krajinu. Užijte si přechod hor v každém ročním období. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Chcete využít aktuální slevy? Dozvědět se o novinkách? Odebírejte s námi. Můžete se kdykoli odhlásit. 

Potkáme se na Facebooku?
OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

 

I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ

  • Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je Tereza Janáková IČ: 09126970 se sídlem U Světovaru 11, 32600 Plzeň (dále jen: „správce“).
  • Kontaktní údaj správce je

e-mail: janakova@spopo.cz

  • Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.
  • Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.

II. ZDROJE A KATEGORIE ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

  • Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší objednávky.
  • Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy.

III. ZÁKONNÝ DŮVOD A ÚČEL ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

  • Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je
    • plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR,
    • oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR,
    • Váš souhlas se zpracováním pro účely poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR ve spojení s § 7 odst. 2 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti v případě, že nedošlo k objednávce zboží nebo služby.
  • Účelem zpracování osobních údajů je
    • vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit,
    • zasílání obchodních sdělení, newslettlerů a činění dalších marketingových aktivit.
  • Ze strany správce nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR. S takovým zpracováním jste poskytl/a svůj výslovný souhlas.

IV. DOBA UCHOVÁVÁNÍ ÚDAJŮ

  • Správce uchovává osobní údaje
    • po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 15 let od ukončení smluvního vztahu).
    • po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely marketingu, nejdéle 5 let, jsou-li osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu.
  • Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.

V. PŘÍJEMCI OSOBNÍCH ÚDAJŮ (SUBDODAVATELÉ SPRÁVCE)

  • Příjemci osobních údajů jsou osoby
    • podílející se na dodání zboží / služeb / realizaci plateb na základě smlouvy,
    • zajišťující služby provozování e-shopu a další služby v souvislosti s provozováním e-shopu,
    • zajišťující marketingové služby.
  • Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci. Příjemci osobních údajů ve třetích zemích jsou poskytovatelé mailingových služeb / cloudových služeb.

VI. VAŠE PRÁVA

  • Za podmínek stanovených v GDPR máte
    • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
    • právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.
    • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.
    • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a
    • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.
    • právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek.
  • Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.

VII. PODMÍNKY ZABEZPEČENÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

  • Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.

Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě, zejména použití antivirových programů, bezpečné uložení záloh, bezpečná přístupová hesla.

  • Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

VIII. ZÁVĚREČNÉ USTANOVENÍ

  • Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  • S těmito podmínkami souhlasíte zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím internetového formuláře. Zaškrtnutím souhlasu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  • Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách, případně Vám zašle novou verzi těchto podmínek na e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

 

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 22. 6. 2020.

Novinky z našeho blogu

Outdoor nádobí Sea to summit
Outdoor nádobí Sea to summit
Chystáte se do přírody na trek, nebo stanovat do kempu a vybíráte outdoorové a kempingové nádobí? Mrkněte, co jsme pro Vás připravili... číst celé
Königssee
Königssee
Jednodenní výlet za hranice České republiky plný krásných zážitků. číst celé
Okružní výlet po hřebeni Jeseníků
Okružní výlet po hřebeni Jeseníků
Výlet s krásnými výhledy na Jesenickou krajinu. Užijte si přechod hor v každém ročním období. číst celé
Výlet na Ještěd pěšky, lanovkou, nebo autem
Výlet na Ještěd pěšky, lanovkou, nebo autem
Nádherný výhled na Libereckou krajinu z Ještědu. Užijte si třeba rodinný výlet při výstupu na tuto českou ikonu. číst celé

                     

Osobní odběr

Koterovská 164

Plzeň, 326 00

Otevírací doba pro osobní odběr: dle předchozí domluvy

Proč u nás nakupovat?
  • Rychlé dodání zboží
  • Vstřícná zákaznická komunikace
  • Věrnostní systém pro registrované zákazníky
  • Doprava nad 2000 Kč zdarma

Kontakty
Logo
Po - Pá: 8:00 - 17:00 hod
© Copyright 2020 - 2022
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz